Spaghetti με χρωματιστές πιπεριές, σπανάκι, απάκι & μυρωδικά

Υλικά για 4 άτομα:

1 πακέτο Barilla Spaghetti n.5

3 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές & μακρόστενες λωρίδες (julienne)

70 γρ. σπανάκι κομμένο σε ομοιόμορφα σχήματα (paysanne)

110 γρ. απάκι κομμένο σε σε τετράγωνα κομμάτια (καρέ)

1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε μικρά κομμάτια (émincé)

35ml ελαιόλαδο

3 κλωνάρια θυμάρι

Αλάτι & Πιπέρι

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι.

Αφού έχει ζεσταθεί προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το απάκι, το θυμάρι και το σκόρδο.

Προσθέτουμε τις πιπεριές κι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπανάκι.

Σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν όλα μας τα υλικά.

Παράλληλα, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας στον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

Όταν είναι έτοιμα, τα παίρνουμε από την κατσαρόλα, χωρίς να τα σουρώσουμε, και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μας για να ανακατευτούν όλα μαζί.

Σερβίρουμε ρίχνοντας λίγο πιπέρι.