Spaghetti Rigati με σάλτσα Basilico, τόνο, ελιές & κάππαρη

Υλικά για 4 άτομα:
Barilla Collezione Spaghetti Rigati
1 Βarilla Basilico
1-2 ελιές
Χγρ. κάππαρη
120γρ. τόνος Αλοννήσου σε νερό
1 κρεμμύδι, μέτριο σε μέγεθος, ψιλοκομμένο
2 κλωνάρια θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο
125 ml λευκό Κρασί
40ml ελαιόλαδο
Αλάτι & Πιπέρι

Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι.

Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.

Προσθέτουμε τον τόνο, ανακατεύουμε και σβήνουμε με κρασί.

Προσθέτουμε την κάππαρη και τις ελιές και μετά τη σάλτσα Basillicο.

Αφήνουμε να γίνει η σύβραση των υλικών μας για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια.

Αφού έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, λίγο λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία,
τα προσθέτουμε στο σκεύος με τη σάλτσα, ανακατεύοντας καλά όλα μας τα υλικά.

Σερβίρουμε, τοποθετώντας το θυμάρι στο πιάτο μας.