Spaghettoni με κοκκινιστό κρέας & Napoletana στην κατσαρόλα

Υλικά για 4 άτομα:
Barilla Spaghettoni n.7
1 Barilla Napoletana
350γρ. κρέας (ελιά)
100γρ. κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κόκκοι μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας
1 φύλλο δάφνης
200ml κόκκινο κρασί ξηρό
110γρ. μυζήθρα για σερβίρισμα.

Προθερμαίνουμε την κατσαρόλα.

Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά μέχρι να καραμελώσει.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μπαχάρια και τη δάφνη & σοτάρουμε για λίγα λεπτά.

Σβήνουμε με κόκκινο κρασί.

Αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί και προσθέτουμε νερό,
τόσο ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια του κρέατος.

Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στο 1/4, σκεπάζουμε κι αφήνουμε να βράσει για 1μιση ώρα,
ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.

Προσθέτουμε τη σάλτσα Βarilla Napoletana και συνεχίζουμε τον βρασμό για ακόμα μισή ώρα.

Αφού έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα,
ανακατεύοντας καλά όλα μας τα υλικά.

Σερβίρουμε με τριμμένη μυζήθρα.