Σαλάτα ζυμαρικών με Pesto alla Genovese, λαχανικά & mozzarella

Υλικά για 4 άτομα:
Βarilla Collezione Mezze Penne Tricolore
1 Βarilla Pesto alla Genovese
4 μελιτζάνες
4 κολοκύθια
1 αντίβ
70γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
¼ από ένα ματσάκι με φυλλαράκια ρόκας
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
1 κλωναράκι θυμάρι
8τμχ. Bocconcini mozzarella
50ml ελαιόλαδο
Αλάτι & Πιπέρι

Προθερμαίνουμε ένα σχαροτήγανο.

Προετοιμάζουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια, το αντίβ, κόβοντάς τα στη μέση
και τοποθετώντας από πάνω λίγο ελαιόλαδο και λίγα βότανα.

Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ψήνουμε, τοποθετώντας τα ανά είδος.

Αφού έχουν ψηθεί κι από τις 2 πλευρές, τα αφαιρούμε και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.

Βράζουμε τα ζυμαρικά 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

Τα σουρώνουμε και τα απλώνουμε σε ένα μεγάλος σκεύος, ρίχνοντας ελαιόλαδο
για να μην κολλήσουν κι αφήνοντάς τα να κρυώσουν.

Βάζουμε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά, τα λαχανικά και προσθέτουμε τη σάλτσα
Barilla Pesto alla Genovese, τα ντοματίνια, τη ρόκα και τη μοτσαρέλα

Ανακατεύουμε καλά με απαλές κινήσεις και σερβίρουμε.